Noel Suurmeijer

Noël Suurmeijer

CEO & Co-Founder

20 jaar ervaring in de interim en consultancy omgeving

Noël (1961) is bedrijfseconoom en heeft jarenlange ervaring binnen de financiële- en zakelijke dienstverlening. Zijn passie ligt bij verandertrajecten, verkenning van nieuwe markten en innovatieve produktontwikkeling. Hij is zowel een uitstekende gesprekspartner op strategisch niveau, als ook initiator en (bege)leider van het proces zelf.

Hij staat garant voor een scherpe analyse en zorgt vervolgens voor overzicht en inzicht door ingewikkelde zaken begrijpelijk te maken voor alle betrokkenen. Tijdens verandertrajecten en in tijden van crisis creëert hij rust door een heldere manier van communiceren en grote toegankelijkheid. Zijn humor werkt ‘ontwapenend’ in gevoelige processen.


Media

RTL-Z Beursspel

Noël Suurmeijer heeft deelgenomen aan het befaamde RTL Z - Beursspel. Spelers krijgen een fictief bedrag van € 100.000 die ze op verschillende manieren gedurende 8 weken kunnen inzetten met als doel een zo hoog mogelijk rendement te behalen.

Noël Suurmeijer won het beursspel met een rendament van € 2.709. Tijdens de live uitzending van RTL-Z schuift Noël aan bij presentator Peter van Zadelhoff en directeur van het belegginsinstituut André Brouwers om de eretitel in onvangst te nemen.Enkele foto's

Noël Suurmeijer als persoon