Waarderingen

Sociaal

In zowel het Interim Management vak als het Consultancy vak is het dicht bij mensen staan belangrijk. Uiteindelijk zijn de mensen die in de organisatie werken degene die veranderingen teweeg kunnen brengen. Door in goed contact met de mensen te staan zijn veranderingen realiseerbaar. Onderstaande referenties zijn afkomstig met personen met wie Noël Suurmeijer nauw heeft samengewerkt.

Esther de Wit

Ik heb Noël ervaren als een prettige en professionele collega en directeur. Hij is sterk in het vereenvoudigen van complexe vraagstukken, weet overzicht te creëren en staat stevig in zijn schoenen. In de communicatie is hij helder en op alle niveaus in de organisatie is hij met zijn humor en sociale vaardigheden een goed gesprekspartner en weet hij mensen mee te krijgen.

Noël schuwt het niet om op een constructieve manier oude patronen en taboes te doorbreken om de organisatie een stap verder te brengen. Ik heb Noël als een prettig collega en klankbord ervaren en kan samenwerking met hem alleen maar aanraden.

Esther De Wit - Bart - Onderwijskundig adviseur
Natasja Lagerweij

Noël is een stevige manager met een no-nonsense mentaliteit. Hij is energiek en doortastend en hij loopt niet weg voor confrontaties om obstakels uit de weg te ruimen. Er telt slechts 1 ding en dat is het resultaat. Ondanks de gedrevenheid waarmee Noël te werk gaat is er aandacht voor de menselijke kant van zijn taken en weet hij zijn mening met een kwinkslag voor het voetlicht te brengen. Ik heb het werken met Noël als verfrissend en aangenaam ervaren.

Natasja Lagerweij - IT consultant at LeasePlan Corporation

Giesbrecht Koen van Dommelen

Noël en ik gaan al jaren mee en zijn goede, echte, vrienden van elkaar. Wij hebben elkaar door goede en slechte tijden meegemaakt en ik heb daarbij altijd veel steun van hem mogen ontvangen. Ik ken hem als serieus wanneer dat nodig is, sterk in de communicatie met mensen, hij weet moeilijke organisatorische problemen waar veel mensen bij betrokken zijn los te trekken door een duidelijke richting te geven en mensen daarbij opnieuw te motiveren. Hij is verbaal sterk. Noël is een uiterst loyale vent, maar ga hem niet onheus bejegenen.

Het is een prima vent om een biertje mee te drinken, er gebeurt dan altijd wel iets leuks!

Gijsbrecht Koen van Dommelen - Vermogensbeheerder en eigenaar van Vladeracken Vermogensbeheer

Maarten Bressers

Noël is bedrijfseconoom en heeft jarenlange ervaring binnen de financiële- en zakelijke dienstverlening. Hij is zowel een uitstekende gesprekspartner op strategisch niveau als initiator en (bege)leider van het proces zelf. Hij staat garant voor een scherpe analyse en zorgt vervolgens voor overzicht en inzicht door ingewikkelde zaken begrijpelijk te maken voor alle betrokkenen.

Maarten Bressers - Owner at Reddconnect